Welcome to Avis

Anmäl dig till Avis Preferred

Anmäl dig till Avis Preferred och ta del av en rad fördelar, bland annat: Förberedda hyreskontrakt, tillgång till prioriterade Avis Preferred diskar; snabbbetjäning där det inte krävs någon underskrift; tillgång till de bästa parkeringsplatserna; och tillgång till en prioriterad bokningslinje.

Herr välj för att öppna listan
Födelsedatum* ? - Vänligen använd ditt födelsedatum, i formatet DD / MM / ÅÅÅÅ

Vänligen ange ditt födelsedatum

DD välj för att öppna listan Månad välj för att öppna listan ÅÅ välj för att öppna listan

Genom att spara ditt körkortsnummer i vårt system kan vi minska tiden som du behöver tillbringa på uthyrningsstationen, eftersom uppgifterna i ditt hyresavtal fylls i automatiskt varje gång du hyr hos Avis. Dessa uppgifter kommer inte att användas av någon annan anledning eller delas med tredje parter.

United Kingdom select to open the list

Genom att ange dina kontaktuppgifter har du möjlighet att klättra på Avis Preferreds lojalitetstrappa och få rabatter och förmåner. Kom ihåg att anmäla dig till vår e-posttjänst, så du kan erhålla rabatter och få tillgång till våra senaste erbjudanden och förmåner.

Telefonnummer*
SE välj för att öppna listan

Faktureringsuppgifter

Visa formuläralternativ

Genom att spara dina uppdaterade kortuppgifter i vårt system kan vi minska tiden som du behöver tillbringa på uthyrningsstationen, eftersom uppgifterna i ditt hyresavtal fylls i automatiskt varje gång du hyr hos Avis. Dessa uppgifter kommer inte att användas av någon annan anledning eller delas med tredje parter.

VISA MasterCard American Express Diners International
Visum välj för att öppna listan
Utgångsdatum* Månad välj för att öppna listan ÅÅ välj för att öppna listan
SE välj för att öppna listan

Vänligen ange lösenord. Det skall innehålla minst sju tecken, med minst en versal och en gemen bokstav, samt en siffra.

Jag accepterar dessa villkor